JoulukalenteriOlipa kerran tonttu jonka nimi oli Toljanteri. Hän oli kova syömään pipareita ja hän piti joulukalenterin luukkujen avaamisesta.

Eräänä päivänä Joulupukki lähti havajille. Kun pukki oli jo havajilla Toljanteri huomasi että pukilla oli jäänyt Petteri.

Toljanteri ei ossannut lentää Petteriä. Sitten toljanteri lähti matkaan. Kun Toljanteri oli päässyt lentokentälle hän huomasi että Petteri oli jäänyt mökille. Toljanteri pääsi taas mökille mutta Petteri oli mennyt etsimään Toljanteri lentokentälle. Sitten Toljanteri meni lentokentälle. Kun Toljanteri oli taas lentokentälle Petteri oli odotamassa Toljanteria penkillä. -Mikäs kaivertaa. Toljanteri kysyi. Petteri mumisi vaan koska pukki oli kuulemma päässyt jo perille. Toljanteri istui Petterin viereeen ja otti jakoavaimen taskustaan. Hän haki mikron ja teki siitä turbo moottorin. Nyt he pääsevät nopeasti havajille.

Kun Toljanteri haki lentokoneen ja kiinnitti tubo moottorin lentokoneeseen. He kiitivät huimaa kyytiä ja kun moottorisra loppui bensa he kahistuivat.

Petteri käski Toljanteri hyppäämään hänen selkäänsä. -Mutta minä en osaa lentää sinulla. Toljanteri huusi. -Sitten et voi selvitä. Petteri sanoi.

Toljanteri kumminkin kiipesi Petterin selkään mutta se oli vaikeaa koska Toljanteri oli pullea ja Petteri oli iso. Kun Toljanteri oli Petterin selässä ja he lensivät havajille. Toljanteri lähti takaisin lappiin mutta se oli vaikeaa koska hänen täytyi kävellä. LOPPU!