Jouluaatto


Olipa kerran Paavo pesusieni.Paavo asui veden alla.Hän odotti joulua innolla.Vielä pari päivää jouluun paavo sanoi.

Paavo ja muut hänen ystävät ampui kanuunalla joulutoiveet pinnalle.Sitten kaikki lähti kotiin ja odottiavat jouluaattoa.Paavo ei jaksanut joten lähti töihin.siellä oli tungosta joten Paavo meni heti tekemään rapupiirasia.Koko päivä meni töissä joten Paavo pääsi vasta 00.00.Kun Paavo pääsi kotiin ja sanoi kova päivä.Ja nukahti lattialle.Yksi päivä vielä ja se oli nopea.Töissä oli taas ruuhkaa.

Ja nyt koitti jouluaatto. Jipii!!!!!!!!!!!!! Paavo huusi.Joulu oli jälleen.Mutta Joulupukkia ei tullut.Joten Paavo,Patrik ja Einari rapu lähtivät selvittämään kuka oli vanginnut Joulupukin.He menivät pinnalle ja lähtivät Rovaniemelle joulupukin maahan.Patrik sanoi kysytään tontulta apua jos se teille käy?Kaikki huusivat yhdessä tonttu missä Joulupukki on?Tonttu vastaa en minä tiedädä Joulupukkia ei ole näkynyt tänään yhtään.

Paavo sanoi voimmekko lainata Petteri-Punakuono jos se teille käy.

Käy tonttu vastaa.Ja niin he lähtivät matkaan. He etsivät kaikkialta kunnes Petteri sanoi käydään Joulumuorin tykönä.Kunnrs he avasivat oven siellä Joulupukki söi pipareita ja muita jouluruokia.Paavo huusi on joluaatto!!!!!

Joulupukki pelästy ja sanoi onko.On paavo huusi taas!

Miten minä nyt saan lahjat vietyä lapsille Joulupukki sanoi.

Paavo sanoi me voimme auttaa siinä hommassa.

Hienoa joulupukki sanoi.Niin ne vei kaikki lahjat ajoissa loppu.